Gästinformation

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trivsamma golfklubb. Här finner du en omväxlande och välskött bana, ett trevligt klubbhus och en restaurang med varierad och vällagad mat. Vi har ett väl utbyggt övningsområde/range där du kan värma upp inför ronden och varför inte ta en titt i vår Proshop där Christian har det allra senaste inom utrustning och kläder.

Vill du stanna över natt bor du bekvämt vid första Tee i vårt Golfmotell. Såväl hotellrum som Vandrarhemsrum finns att tillgå.

Varmt välkommen till Ekarnas GK!

Gästinformation

Varmt välkommen till Ekarnas GK!

Greenfee 2017

hoppa till:  Greenfee  /  Tidbokning  /   Boende  /  Vägbeskrivning

Höstgreenfee fr.o.m. 9 oktober 200 kr

Utöver introduktionskort inga andra rabatter

Ordinarie greenfee 2017

Vardag Lördag, söndag, helgdag
Senior 425 kr 475 kr
Junior 150 kr 200 kr
Tävling i tävlingsprogrammet   200 kr
Rabatt fullvärdig senior i Västergötland (utom spelare från Knistad)

100 kr rabatt på ordinarie greenfee alla dagar.

Fullvärdig senior i Ekarnas GK har 100 kr i rabatt hos alla klubbar i Västergötland (utom Knistad).

Rabatt junior i Västergötland

Upp t.o.m. 21 år och med högst 36 i hcp: Fritt spel alla dagar upp till 3 gånger per klubb
Övriga juniorer: 50 kr rabatt på ordinarie juniorgreenfee alla dagar

Rabatt MoreGolf-kortet

200 kr rabatt på ordinarie greenfee vid ett tillfälle alla dagar, resterande belopp skall betalas med MoreGolf Master Card

Rabatt Golfhäftet

Hälften av ordinarie greenfee (425 kr) vid ett tillfälle vardagar, ej lördag-söndag-helgdagar.

Samarbetsavtal

Greenfee för fullvärdig senior i Onsjö GK, Koberg GK, Lidköping GK, Lundsbrunns GK och Uddevalla GK.
  Vardag Lördag, söndag, helgdag
Senior 200 kr 275 kr
Tävling i tävlingsprogrammet*   100 kr

*För tävling inom dam-, herr- och seniorkommittéernas program gäller 200 kr.

Greenfee för fullvärdig senior i Vara-Bjertorp GK – 200 kr vardag

Fullvärdig senior i Ekarnas GK har motsvarande rabatt hos dessa klubbar.

Introduktionskort

Introduktionskort utfärdade av SGF, VGF, PGA, GAF, SGA accepteras under förutsättning av detta meddelas senast dagen före spel och att inga andra hinder finns (t.ex. fullbokat, tävling etc). Introduktionskort gäller inte vid tävling.

Förtydligande om ”ordinarie greenfee”:
Rabatter enligt ovan och/eller i samband med golfpaket kan inte kombineras, utan man får välja bästa pris.
Rabatter enligt ovan avser endast individuell bokning, gruppbesök hanteras med förfrågan till aktuell klubb.

Förtydligande om ”fullvärdig senior”:
Med fullvärdig senior avses medlem, som efter erlagd årsavgift får spela obegränsat på hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan form av begränsning som t.ex. distansmedlemskap, vardagsmedlemskap, veteranmedlemskap, greenfeemedlemskap, nybörjarmedlemskap, flexipunkt, introduktionsmedlemskap eller annan medlemsform som innehåller någon form av begränsning i pengar, ålder, avstånd eller liknande.
Undantag är äkta makar/sambos med familjemedlemskap.

Golfbilar

Medlem med intyg: 150 kr
Gäst med intyg: 200 kr
Medlem/gäst utan intyg: 350 kr

Tidbokning

Hoppa till:   Greenfee  /  Tidbokning  /  Boende  /  Vägbeskrivning

Tidbokning fr.o.m. fredag 7 april 2017.

Ordinarie tidbokningsregler

• Tidbokning alla dagar 08.00-18.00. Alla starttider är bokningsbara (inga skuggade tider).
  • Medlemmar och gäster kan boka 60 dagar före speldagen, med undantag för lördag, söndag och helgdag mellan 09:00-11:00, där gäster enbart kan boka 2 dagar innan.  Varje spelare är begränsad till att ha max 4 samtidiga bokningar i systemet.
  • Bokning sker via telefon 0514-120 61, Internet, eller i receptionen.
  • Vid bokning av starttid skall Golf-ID på samtliga spelare i bollen uppges. Detta gäller både vid bokning via telefon och över Internet.
  • Klubben förbehåller sig rätten att under högfrekvent tid justera bokade tider +/- 30 minuter i syfte att få bättre flyt på banan med t ex enbart 4-bollar.
  • Bokad starttid skall bekräftas senast 15 minuter före start i receptionen. Eventuella återbud skall meddelas till receptionen i god tid.
  • Övrig tid gäller mekanisk bollränna utanför klubbhuset

Tidbokning – WIDGET

Boende

hoppa till:   Greenfee  /  Tidbokning  /  Boende  /  Vägbeskrivning

Ekarnas Golfmotell

BanguideVälkommen att bo hos oss på Ekarnas Golfmotell! Det är beläget alldeles intill parkering och första tee vid golfbanan. I hotelldelen finns 6 st dubbelrum med hotellrumsstandard, i vandrarhemsdelen finns 6 st 4-bäddsrum. Läs mer om Ekarnas Golfmotell här.

Vägbeskrivning

hoppa till:    Greenfee  /  Tidbokning  / Boende  /  Vägbeskrivning

Driving rangen är stängd för säsongen. Självplock gäller.