Ekarnas GK har engagerat Johan Klubb, Vänersborg, som ny Pro på entreprenad. Johan har 30 års erfarenhet som PGA-instruktör och har bland annat jobbat som Pro på Skaftö, Ringenäs och senast Hörlycke, där han också fortsätter med ett visst ungdomsengagemang. Johan har fortfarande hyfsad ordning på spakarna ute på banan med ett handicap nära 0, så Ekarnas H50 får en fin förstärkning.

Johan kommer att ta över shopen och befintligt lager den 1 mars 2018. Rangen kommer som tidigare att drivas av klubben.

Tidigare har Anneli Hägg, Trollhättan, anställts som ny klubbchef. Därmed är två viktiga pusselbitar på plats i klubbens nya organisation. Återstår att komplettera med två säsongsanställda receptionister. Banan drivs som tidigare, med den skillnaden att greenkeeper nu får klubbchefen som närmaste chef istället för styrelsen.

– Vi är mycket nöjda med båda rekryteringarna och hoppas att vi med den nya organisationen skall fortsätta att utvecklas på ett positivt sätt, säger Bosse Ödlund i Ekarna. Bosse är tillfälligt entledigad från ordförandeskapet för att vara anställd som tillförordnad klubbchef tills Anneli börjar den 1 mars.

Mån 08.00-17.00
Tis 08.00-17.00