Styrelse- och kommittéledamöter 2018:

Bo Ödlund
(Ordf), valda på två år Håkan Larsson, Ruben Carlsson, Jan-Erik Fransson, ett år kvar Linda Kraft, Liselotte Egerzon, Urban Andersson, suppleanter Tommy Gidstedt, Lena Karlsson.

Revisorer
Niklas Sahlback, Christer Dorell.

Valberedning
Utses vid vårårsmötet.

Ungdoms- och elitkommitté (egen presentation)
Vakant (Ordf), Daniel Wilson, Niklas Andersson, Patrik Andersson.

Tävlingskommitté (allt om tävlingar här)
Oscar Andersson (Ordf), Johan Segerfeldt, Karin Forsblad-Månsson, Lotta Andersson.

Regel- och handicapkommitté
Ulf Ojala

Damkommitté (egen presentation)
Eva Siljevall (Ordf), Lena Jansson, Therese Bonander Persson, Lena Karlsson, Kerstin Larsson

Herrkommitté (egen presentation)
Urban Andersson (Ordf), Håkan Larsson, Lars-Ove Lorentsson, Sören Nilsson, Torbjörn Waltersson, Joakim Gullberg

Seniorgolfkommitté (egen presentation)
Gun Johansson (sammankallande), Olle Johansson, William Stödberg, Eva Kull, Kerstin Eklund, OG-ansvarig Roudi Östberg

Marknadsföring
Projektledare Bo Ödlund

Ban- och fastighetsfrågor
Projektledare Ruben Carlsson, Urban Andersson

Medlemsfrågor (Läs mer)
Projektledare Bo Ödlund

Mån 09.00-15.00
Tis 09.00-15.00
Ons 09.00-15.00
Tors 09.00-15.00
Fre 09.00-15.00
Under lågsäsong Nov-Mars ring gärna och kontrollera att personal finns på plats eller skicka mail på info@ekarnasgk.se.

Driving range är stängd för säsongen. Självplock gäller när vädret tillåter.