Spelkvällar för dig med lite högre handicap

Vi erbjuder medlemmar som är nya golfare eller som har spelat en tid men inte kommit ner i handicap, möjlighet att delta i våra spel-/fadderkvällar. Gränsen för dig som vill vara med är ca 25 eller högre i handicap. De som har deltagit tidigare har varit väldigt positiva till aktiviteten och har fått en stimulans i sitt golfspel.
En erfaren spelare går med i varje boll som fadder under 9 håls golfspel. Du får råd och tips om olika slag, taktiskt tänkande, regler och mycket annat. Ren slag- och svingteknik får du dock vända dig till Pro vid annat tillfälle för att få hjälp med. Spelkvällarna är gratis.

OBS! Anmälan måste göras senast kl 15:00 dagen innan, så vi kan engagera rätt antal faddrar. Anmäl dig till kansliet via mail, telefon eller på lista. Max 12 deltagare per spelkväll, först till kvarn gäller.

Datum för spelkvällarna hösten 2017

Torsdag 24 augustii kl 17:30, anmälan senast kl 15:00 dagen innan.

Torsdag 7 september kl 17:30, anmälan senast kl 15:00 dagen innan.

Välkommen!

Prova på-golf

Ekarnas GK har tre erbjudanden till dem som vill prova på golf. Sprid budskapet bland vänner och bekanta!

1) Nybörjare: Gratis prova på-lektion av klubbens pro. Kontakta pro Christian Bolgakov.
2) Nybörjare: Gratis prova på-runda tillsammans med medlem. Medlemmen bokar via receptionen (ej via Min Golf) lämplig starttid när trycket på starttider inte är allt för stort.
3) Tidigare golfare, minst Grönt kort-nivå: Pay and Play vardagar samt helger efter kl 15:00. Ordinarie greenfee. Minst en aktiv golfare måste gå med. Starttid bokas via receptionen (ej via Min Golf)

Medlemskommittén

Projektledare Bo Ödlund

Bosse svarar gärna på dina frågor om medlemsgolfen. Använd formuläret nedan!

Skicka ett meddelande

Driving rangen är stängd för säsongen. Självplock gäller.