Lotta Andersson blev Årets tävlingsgolfare 2017.

Vid Ekarnas höstårsmöte konstaterades att klubben för första gången på 12 år har stoppat medlemstappet och faktiskt ökat med 18 medlemmar. Drygt 50 nybörjare har registrerats och ekonomin är i hyfsad kontroll även om prognosen tyder på ett mindre underskott.

Ett fyllnadsval gjordes i styrelsen efter Frieda Shepherd som bett att få avstå. Hennes plats tas av Liselotte Egerzon. Därmed består styrelsen av ordf Bo Ödlund, ledamöter Linda Kraft, Liselotte Egerzon, Ruben Carlsson, Håkan Larsson, Jan-Erik Fransson och Urban Andersson med Tommy Gidstedt och Lena Karlsson som suppleanter.

Årsmötet godkände styrelsens förslag till medlemsformer men gav styrelsen i uppdrag att utreda och eventuellt införa plusmedlemskap. Årsavgifterna höjdes utan debatt med 300 kr för vuxna medlemmar och budget för 2018 antogs.

Lotta Andersson tog sin tredje inteckning i den fina vandringspokalen genom att bli Årets Tävlingsgolfare även 2017. Hon fick därmed ta med pokalen hem igen, men dessutom förärades hon ett Golfa Runt Vänern-kort med 5 greenfee.

Erik Andersson blev tvåa och fick 3 GRV-greenfee och Morgan Ask fick som trea en kartong golfbollar.

Utlottningsvinster för Golfa Runt Vänerns medlemstävling delades ut till Margaretha Högström och Marie Gustavsson.

Mån 09.00-15.00
Tis 09.00-15.00
Ons 09.00-15.00
Tors 09.00-15.00
Fre 09.00-15.00
Under lågsäsong Nov-Mars ring gärna och kontrollera att personal finns på plats eller skicka mail på info@ekarnasgk.se.

Driving range är stängd för säsongen. Självplock gäller när vädret tillåter.