Välkommen till Ekarnas PRO/Shop

Här hittar du allt som rör utbildning, träning och utrustning på Ekarnas GK!

Träna Svingen

I vår fina golfstudio så kan du bland annat träna upp tekniken för den rätta svingen, sätta dina färdigheter på prov i vår simulator och mycket annat! Prata med kansliet eller Pro Johan så får du hjälp att komma igång i Golfstudion!

Fler utbildningar hittar du här »

Ta grönt kort

Här på Ekarnas GK är alla välkomna att gå nybörjarutbildning och få sitt Gröna Kort. Inga förkunskaper krävs och nästan alla kan börja spela golf. Bra och anpassad utrustning får du låna av oss under utbildningen.

Bra utbud

I vår butik hittar du ett bra utbud av golfutrustning till proffs, amatörer och nybörjare.
Välkommen in att kika runt!

Johan Klubb är ny Pro på entreprenad hos Ekarna från och med 1 mars 2018. Johan har 30 års erfarenhet som PGA-instruktör och har bland annat jobbat som Pro på Skaftö, Ringenäs och senast Hörlycke, där han också fortsätter med ett visst ungdomsengagemang.

Johan kommer också att driva shopen. Rangen kommer som tidigare att drivas av klubben.

Hos Johan kan du få all teknisk och taktisk hjälp du behöver för att förbättra ditt golfspel. Kanske är det bara en quick-fix för att du plötsligt har börjat slica eller toppar alla wedgar? Eller kanske ett mer genomgripande tag över dina tekniska eller taktiska färdigheter? Du själv avgör vilken hjälp du vill ha!

Mån 09.00-15.00
Tis 09.00-15.00
Ons 09.00-15.00
Tors 09.00-15.00
Fre 09.00-15.00
Under lågsäsong Nov-Mars ring gärna och kontrollera att personal finns på plats eller skicka mail på info@ekarnasgk.se.

Driving range är stängd för säsongen. Självplock gäller när vädret tillåter.