Välkommen till Ekarnas PRO/Shop

Här hittar du allt som rör utbildning, träning och utrustning på Ekarnas GK!

Ekarnas Golfshop

I vår shop hittar du det mesta i golfväg. Vår ambition är att alltid vara billigare än Dormy på årets produkter. Vi är specialiserade på CobraPuma golf och har allt för utprovning i vår studio. Vid utprovning studerar vi den verkliga bollflykten samt tar hjälp av en launch monitor för att hitta det rätta skaftet till dig. Med rätt utrustning så ökar chansen för bra slag och golfen blir roligare. Kom in till oss för mer information eller för bokning av utprovning.

Vi har din utrustning

Golfstudion

Golfstudion
Kom till vår fina studio och utveckla din golf. Här inne finns alla hjälpmedel för att bli bättre som golfare. Allt från videolektion med höghastighetskamera till träning i Explaner (stig helmer maskin) mm.

Företagspaket.
Ta med er personalen till oss och vi kör en introduktion i golf eller bjud med några kunder och spela simulator golf i studion. Eller har du något annat förslag på upplägg som skulle passa ditt företag, vi skräddarsyr det till dig. Ring för mer info.

Träna Svingen

I vår fina golfstudio så kan du bland annat träna upp tekniken för den rätta svingen, sätta dina färdigheter på prov i vår simulator och mycket annat! Prata med Christian så hjälper han dig att komma igång i Goldstudion!

Fler utbildningar hittar du här »

Ta grönt kort

Här på Ekarnas GK är alla välkomna att gå nybörjarutbildning och få sitt Gröna Kort. Inga förkunskaper krävs och nästan alla kan börja spela golf. Bra och anpassad utrustning får du låna av oss under utbildningen.

Läs mer »

Bra utbud

I vår nyrenoverade butik hittar du ett bra utbud av golfutrustning till proffs, amatörer och nybörjare. Våra två ”huvudmärken” är Cobra och Puma, men vi har även flera andra märken som tex Titleit, Yes!, Galvin Green, FootJoy, Cleveland Golf, Ivanhoe of Sweden mfl.
Välkommen in att kika runt!

Mitt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med dina inköp eller golflektioner. För att uppnå det måste jag kunna ge dig rätt utrustning till rätt pris och titta på dina förutsättningar och ambitioner när det gäller utveckling av ditt spel. I vår nya Golfsttudio har vi alla möjligheter att utveckla ditt golfspel på ett positivt sätt. Med det som utgångspunkt är vi övertygade att du kommer att bli en nöjd kund hos oss.

-Christian Bolgakov

PGA Club professional
HTU-högre tränarutbildningen
STU-elit och coaching
TCC- Teaching and coaching conference
VTU- PGA teaching summit

Fråga CB

Har du en fråga om utrustning, utbildningar eller företags-event som rör golfstudion eller träningar – kontakta gärna vår Pro Christian Bolgakov så svarar han.
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP

Kansli: 0514-12061
Öppettider Kansli/Shop:
Mån 08.00-15.00
Tis 08.00-16.00
Ons 08.00-16.00
Tors 08.00-16.00
Fre 08.00-15.00
Under lågsäsong Nov-Mars ring gärna och kontrollera att personal finns på plats.

Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår greenkeeper Jan med personal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

Driving rangen är stängd för säsongen. Självplock gäller.
0514-120 61
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.