Välkommen till Ekarnas PRO/Shop

Här hittar du allt som rör utbildning, träning och utrustning på Ekarnas GK!

Träna Svingen

I vår fina golfstudio så kan du bland annat träna upp tekniken för den rätta svingen, sätta dina färdigheter på prov i vår simulator och mycket annat! Prata med kansliet eller Pro Johan så får du hjälp att komma igång i Golfstudion!

Fler utbildningar hittar du här »

Ta grönt kort

Här på Ekarnas GK är alla välkomna att gå nybörjarutbildning och få sitt Gröna Kort. Inga förkunskaper krävs och nästan alla kan börja spela golf. Bra och anpassad utrustning får du låna av oss under utbildningen.

Läs mer »

Bra utbud

I vår butik hittar du ett bra utbud av golfutrustning till proffs, amatörer och nybörjare.
Välkommen in att kika runt!

Johan Klubb är ny Pro på entreprenad hos Ekarna från och med 1 mars 2018. Johan har 30 års erfarenhet som PGA-instruktör och har bland annat jobbat som Pro på Skaftö, Ringenäs och senast Hörlycke, där han också fortsätter med ett visst ungdomsengagemang.

Johan kommer också att driva shopen. Rangen kommer som tidigare att drivas av klubben.

Hos Johan kan du få all teknisk och taktisk hjälp du behöver för att förbättra ditt golfspel. Kanske är det bara en quick-fix för att du plötsligt har börjat slica eller toppar alla wedgar? Eller kanske ett mer genomgripande tag över dina tekniska eller taktiska färdigheter? Du själv avgör vilken hjälp du vill ha!

EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP

Kansli: 0514-12061
Mail: info@ekarnasgk.se
Öppettider Kansli/Shop:
Mån 09.00-15.00
Tis 09.00-15.00
Ons 09.00-15.00
Tors 09.00-15.00
Fre 09.00-15.00
Under lågsäsong Nov-Mars ring gärna och kontrollera att personal finns på plats eller skicka mail på info@ekarnasgk.se.

Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår greenkeeper Jan med personal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

Driving range är stängd för säsongen. Självplock gäller när vädret tillåter.
0514-120 61
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.